Dupa trei ani in slujba turistilor ,am demonstrat ca suntem printre cei mai buni in organizarea croazierelor in Delta Dunarii.Va oferim o vacanta de vis, pe unul din cele mai frumoase Yachturi din Delta Dunarii. Este o nava noua, lansata la apa in 2016, dupa 8 ani de proiectare si executie.In fiecare zi vedeti alte locuri minunate si innoptati in mijlocul naturii pe traseul sejurului.  Aceste excursii in DELTA DUNARII,  sunt de:  3 zile/2 nopti, 4 zile/3 nopti  si 6 zile/5nopti, pentru un grup privat de 11 persoane sau individuale.

Sejurul este all inclusive, intrare cu pranz si iesire cu mic dejun (sunt asigurate toate mesele), aveti la liber: cafea, ceai, apa plata,aparat pentru cuburi de gheata(8 kg in permanenta) iar din partea casei , la masa de pranz si cina, cate 50 ml de tuica sau cognac, restul bauturilor vi le procurati din exterior.

Yachtul are in dotare antena automata satelit,cu 122 de programe, care functioneaza atat in mars cat si in stationare, sonar color, AC si centrala termica, toate functioneaza non stop.

Pentru apa din consum sunt doua tancuri de 4500 l, alimentate cu apa de la reteaua orasului si separat statie de tratare a apei (pentru apa plata).

Cazarea se face in cinci camere dotate cu : pat matrimonial, minibar, AC, chiuveta, spatiu pentru bagaje, iar una dintre camere are in plus doua paturi suprapuse, single. Din pat se poate admira flora si fauna Deltei Dunarii, indiferent ca suntem in mars sau stationar.

Sunt doua grupuri sanitare dotate cu dus, wc, chiuveta, sapun lichid, gel de dus si prosop.

Salonul are timonerie, bucatarie (se gateste la vedere) , loc de servit masa, TV, AC. Este prevazut cu geamuri foarte mari, pentru a putea admira peisajul mirific al Deltei, in timp ce va aflati la mese. Salonul este foarte generos (23 metri patrati), iar in zilele mai putin prietenoase puteti viziona un program TV, sa jucati o partida de remy, table, sah, carti in timp ce maestrul bucatar va rasfata cu preparate culinare.

In spatele navei (pupa), este un loc prevazut cu canapea, masa, lumina, ventilator, proiectoare dispozitive pentru lansete, loc de unde se poate pescui non stop.

 In fata navei (prova), sunt doua canapele, fiecare cu masa, dotate separat cu lumina , locuri ocupate in special in timpul marsului.

Partea superioara, promenada, are in partea din fata 6 baldachine, unde va puteti bronza si admira peisajele mirifice din DELTA DUNARII .
Una din cele mai mari atractii este terasa acoperita, care urmeaza dupa baldachine, este o discoteca in aer liber, prevazuta cu: TV, MP3, canapele, mese, lada frigorifica.Sonorizarea la TV si MP3 este asigurata de 8 boxe de 250 wati, un meci de fotbal se poate viziona avand senzatia ca esti pe stadion.

Personalul navei este format dintr-o echipa de profesionisti: capitan , bucatar si ospatar, aceasta echipa este garantul unei vacante reusite.

Capitanul este un foarte bun cunoscator al Deltei, nascut in aceste locuri, cu peste 30 de ani la activ in slujba turistilor, bun cunoscator al locurile de pescuit,  bucatarul este un maestru in arta culinara iar ospatarul va sta la dispozitie pe tot parcursul croazierei.Din preparatele culinare nu vor lipsi, borsul de peste, storceagul,ciorba de perisoare, caras prajit, saramura,plachia,crapul pe varza,…si specialitatea casei  masa festiva.Dupa fiecare masa se serveste un desert….papanasi,clatite,placinta dobrogeana,nalangate(specialitate locala)…

20180718_203827
20161117_170138

Media unei zile de mars este de 5 ore cu Yachtul, iar cu barca de serviciu, se fac excursii de cca 2 ore/zi,  pe lacuri .

Cu ce se deosebeste de celelalte ambarcatiuni:

  • este singura nava construita in totalitate din aluminiu;
  • poti admira flora si fauna din pat;
  • televiziune satelit automata care functioneaza atat in mars cat si in stationare (122 programe TV);
  • televizor (plasma de 124 cm), pe terasa, care se coboara din plafon;
  • locuri pentru plaja foarte generos amenajate (2 m X 1,6 m) care se regasesc in partea din fata pe puntea superioara;
  • apa pentru consum (baie, bucatarie) de la reteaua orasului;
  • apa plata, rezultata din statie proprie de tratare;
  • cel mai mic pescaj, 71 cm. Putem sa executam excursii si in sezoane foarte secetoase cand apa are o adancime foarte mica;
  • trei surse de caldura, centrala termica pe motorina, AC ( ultima tehnologie de invertor) care lucreaza pana la -20 grade Celsius si suflanta aer cald.