Ennen kuin ostat ensimmäisen golfklubin

Voin tiivistää ensimmäisen neuvoja golfin pelaajille tällä tavalla: Kun ostat ensimmäisen sarjan klubeja, on yleensä parempi liukastua kuin ylitarjontaa. Loppujen lopuksi tietäen, että olet pitkäaikainen golfaaja, sinulla on paljon aikaa päivittää – jos luulet sen tarpeelliseksi – myöhemmin.

Mitä tekijöitä kannattaa harkita ennen kuin ostat ensimmäisen golfklubin? Seuraavassa on muutamia muistoja, kun aloitat ostoksia ensimmäisestä golf-sarjasta.

Parhaat golfmailat #3

Parhaat golfmailat #1

Aseta budjetti

Golfklubit voivat olla hyvin kalliita. Kuinka paljon olet valmis käyttämään voi olla sidoksissa siihen, kuinka omistettu peli, jonka uskot olevan. Toisaalta, jos sinulla on runsaasti rahaa käyttää ja haluavat huippuluokan laitteita, mene sinne.

Hyvä vaihtoehto monille aloittelijoille on kuitenkin etsimässä halpaa ensimmäistä joukkoa.

Kysy ystävällisestä naapuristasi golf-prostä. Mitä he suosittelisivat sinulle? Se on erinomainen tapa saada ideoita. Kun olet vihdoin valmis ostamaan, muista tehdä ostoksia.

Ensimmäinen Osta: Uudet klubit vs. Käytetyt klubit

Jos et ole varma golf-taidoistasi tai jos sinulla on historia ottaa harrastuksia vain pudotakseen sen myöhemmin, käyttämäsi klubit voivat olla hyvä valinta.

Ne ovat paljon halvempia, tietenkin kuin uusia. Ja koska ne ovat paljon halvempia, ne voidaan helposti korvata myöhemmin.

Parhaat golfmailat #2

Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristöohjelman raportti matkailusta:

Golfkentän ylläpito voi heikentää myös makean veden resursseja, ja viime vuosina golf on kasvanut suosioon ja golfkenttien määrä on noussut nopeasti. Golfkentät vaativat valtavia määriä vettä päivittäin ja muut syyt liiallinen vesi voi aiheuttaa veden niukkuutta. Jos kuopat tulevat veteen, ylikuumeneminen voi johtaa suolaveden tunkeutumiseen pohjaveteen. Golfkeskukset ovat yhä tai lähes suojeltuja alueita tai alueita, joilla on rajalliset resurssit ja jotka heikentävät niiden vaikutusta. ”

Wiurilan kartano

Wiurilan kartano sijaitsee 5 minuutin päässä Salosta ja 1 tunti Helsingistä. Armfeltin perhe on ollut hallussa vuodesta 1787, ja Wiurila on Suomen arvovaltainen kartano ja kulttuuriympäristö. [...]

Miksi pelata golfia?

  • Se on parempi kuin nopea ja inhottava kuntosaliGolf Polttaa enemmän kaloreita kuin luulisi: Pelaa 18-reikäistä golfpeliä, jonka Burns on vähintään 900 kaloria. Golf yhdistää myös kaikki tunnetut painonpudotuksen edut, jotka liittyvät kävelyyn yhdistettynä tanssimiseen ja lihasten vahvistamiseen klubin heilumisen tai ajamisen tai golfpussien ottamisen eduista. Keskimääräisen golf-pelin aikana voit kävellä viidestä kuuteen.
  • Se tuo ihmisiä lähemmäksi toisiaanGolf on erinomainen tapa tavata uusia ihmisiä – varsinkin jos olet äskettäin muuttanut uuteen alueeseen tai kaupunkiin tai matkustanut ulkomaille. Missä golfkenttä odottaa uusia palkitsevia ystävyyssuhteita? Ystävyys, joka todennäköisesti kukoistaa suuressa tunnelmassa ja klubitalossa, koska se on lopullinen yhteiskunnallinen elämä.
  • Se auttaa torjumaan stressiä”Golf todella kutittaa kaikki laatikot niille, jotka tarvitsevat optimaalisen hyvinvoinnin”, sanoo psykologi ja valmentaja Miriam Akhtar osoitteessa www.positivepsychologytraining.co.uk. ”Se tarjoaa tärkeitä hyviä asioita, kuten aktiivista yhteiskunnallista elämää ja säännöllistä liikuntaa – mitä me kutsumme” vihreiksi harjoituksiksi ”luonnossa.
  • Se on hyvä sydämeesiVoimakas yhdistelmä stressiä ja liikuntaa, raitisilmaa ja kammion uudistumista voi edistää pitkäaikaista sydän- ja verisuonitautien terveyttä. Se voi vähentää verenpainetta ja kohonnutta kolesterolia ja vähentää aivohalvauksen ja diabeteksen riskiä – varsinkin jos se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan.
  • Se voi auttaa sinua elämään pidempäänGolfin ainutlaatuinen ulkoiluaktiviteetin ja sosiaalisen vuorovaikutuksen yhdistelmä voi auttaa sinua elämään pidempään ja terveellisempään elämään. Golfin pelaaminen voi auttaa sinua elämään pidempään – ja tehdä niistä terveellisempää ylimääräisiä vuosia. Urheilun pelaaminen voi jopa kasvattaa elinajanodoteasi jopa viisi vuotta, ruotsalaisen Karolinska Institutein tutkimuksen mukaan. Säännöllinen kävely, kuten neljä tuntia, joka yleensä vie kierroksen golfia, voi myös auttaa poistamaan dementia.
734-395-7656

Start typing and press Enter to search