Bouwkundige keuring - Bouwtechnische keuring - Kwaaitaalvloeren en Kruipruimte inspectie in heel nederland.
Heuker combikeur logo

Staat u op het punt een pand te kopen of te verkopen?

Vraag nu een bouwkundige keuring aan.

heuker combikeur

Heuker combikeur is de specialist bij uitstek in woningen die gebouwd zijn tussen 1900 - 1990.

  • Snel en flexibel - binnen 3 dagen rapportage aangeleverd.
  • Proffesioneel - Al onze inspecteurs hebben al jaren ervaring.
  • Korte lijnen - vlot en duidelijk in communicatie.
  • NHG erkend - Onze rapporten worden erkend door hypotheekverstrekkers.
  • Gespecialiseerd in panden tussen 1900 - 1990.

Staat u op het punt een wat ouder pand te kopen?

Weet wat u koopt!.
Kruipruimtes worden veelal vergeten door de meeste bouwkundige.
De kruipruimte is een ruimte waar zich veel problemen kunnen voordoen zoals:
Betonrot, houtrot, funderingsproblemen, schimmel en verouderde leidingen.
Aanvullend onderzoek om de kruipruimte te laten inspecteren door een specialistisch bedrijf is vaak genoemd in een bouwkundig rapport.Inspectie aanvraag formulier
Laat nu een bouwtechnische keuring uitvoeren in combinatie met een kruipruimte inspectie om gebreken en tekortkomingen van u toekomstige object te laten vast stellen.
  • KRUIPRUIMTE

Normaliter wordt bij een BOUWKUNDIGE KEURING de kruipruimte bekeken op gebreken. De bouwtechnische inspecteur kijkt of er schade aanwezig is en verwijst in het rapport afhankelijk van wel of geen schade door naar een specialist om uitgebreid onderzoek te laten uitvoeren.

Als opdrachtgever zit je opgescheept met twee verschillende bedrijven en verschillende inspectie datums. COMBIKEUR is het enige bedrijf die bouwkundige in dienst heeft die ook uitgebreid onderzoek kunnen doen naar de kruipruimte. Zo heeft u geen dubbele afspraak en verloopt de communicatie via een bedrijf.

Bouwkundige keuring
Een bouwkundige inspectie geeft een duidelijk, onafhankelijk beeld van de staat en kwaliteit van de aan te kopen woning en opstallen. Daarbij wordt een raming gemaakt van de noodzakelijke verbeteringen. Onze bouwkundige rapportages worden erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en alle financiele instellingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM).
Kruipruimte inspectie
Kruipruimte inspecties worden uitgevoerd conform CUR Aanbeveling 79 klasse 2 of gelijkwaardig bij andere vloertype. Dit betekent dat door twee zeer ervaren inspecteurs de schade en onderhoudsbehoefte van de vloer in kaart wordt gebracht. Alle bevindingen van de inspectie worden in een duidelijk en uitgebreid inspectierapport verwerkt. Het is direct duidelijk wat de schade is en wat de bijbehorende herstelkosten zijn.

Beoordeling: 4.7/5 van 8 recensies.