Waan je even écht in Italië met de koffie van Cuor di Caffe.

(317) 936-6212
5406420263

Proeven is geloven

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven als we zeggen dat Cuor di Caffe de lekkerste koffie uit Italië is.

3099295218 Of bekijk alle smaken

 

Over Cuor di Caffe
Proef de rijke Italiaanse koffiecultuur met Cuor di Caffe. De beste koffiebonen en de jarenlange ervaring van de branders, nemen je even mee naar Italië. Alsof je even echt op dat Italiaanse terras zit. Prego! Geniet ervan.

De oorsprong
Cuor di Caffe brandt haar bonen al sinds 1933 in een klein dorpje in het noorden van Italië. Door heel de vallei ruik je het heerlijke aroma van vers gebrande koffiebonen. In eerste instantie werden de bonen enkel gebrand voor het dorp zelf, maar de koffie stond al snel bekend als de beste van Italië. En dus genoot al snel de hele regio ervan.
 

De branderij
Voor de branderij van Cuor di Caffe nemen we je mee naar Noord Italië. Geleid door de drieënzestigjarige Matteo die, samen met zijn team, de bonen beoordeeld op hun kwaliteit. Waarna ze zonder toevoegingen op authentieke Italiaanse wijze worden gebrand. Als het kan beoordelen zij de kwaliteit van hun eindproduct het liefst onder de Italiaanse zon.


De koffie
Cuor di Caffe biedt een zeer divers palet aan smaken. Door de Italiaanse liefde en passie waarmee de koffie is gebrand proef je dat het echt familie van elkaar is.